COIXINS DE LLAVORS, HERBES AROMÀTIQUES I ESSÈNCIES

En Flors i Detalls CASA NATALIA apostem, un cop més, pels productes elaborats artesanalment, amb dissenys exclusius i originals, perquè sovint el que té més valor és la senzillesa i la dedicació que fem servir, per aconseguir que disposis de tot el necessari per crear a la teva llar l'ambient de relax i descans que tant et mereixes. Perquè ens preocupem de la teva benestar, et presentem la nova col·lecció de coixins terapèutics.

Els coixins de llavors i herbes aromàtiques combinen els beneficis de la fitoteràpia (ús de plantes com a recurs terapèutic), termoteràpia (tractament de malalties i lesions per mitjà de la calor, alleujant el dolor) i aromateràpia (tractament mitjançant l'aroma que expel·leixen herbes i flors que ajuden a la salut, a mantenir l'equilibri i benestar).

Els nostres coixins estan elaborats amb llavors i herbes com espígol, menta, romaní, camamilla, lli i àrnica, a més d'olis essencials, que combinats de la forma adequada, estan especialment indicats per al tractament de la migranya, fatiga mental, esgotament, sinusitis, molèsties oculars, ansietat i estrès, dolors musculars, reumàtics, inflor d'articulacions, etc.

El teixit d'aquests coixins prové de l'illa de Java (Indonèsia), i ha estat elaborat mitjançant la tècnica del batik (tenyit amb tints naturals i cera d'abella), donant-li aquest aspecte difuminat tan característic. La seva composició (100% cotó) i les característiques d'aquest teixit tan especial (Patrimoni Mundial Immaterial de la UNESCO des de 2009), fan dels nostres coixins peces úniques i de gran qualitat.

INDICACIONS GENERALS

Forma d'ús

El coixí de llavors pot usar-se calent (per relaxar els músculs en dolors musculars, tensió cervical, artritis, sinusitis) o fred (inflamacions, cops lleus, esquinços, migranyes, varius, ulls inflats, estrès).

Per emprar calent, es fica d'un a dos minuts al microones (depenent de la potència). També es pot escalfar sobre un radiador. Si es sobreescalfa, es pot cremar el contingut deixant-inservible i amb olor a cremat. Posar un got d'aigua dins el microones juntament amb el coixí per evitar que es ressequi.

Quan s'usa calent, les llavors dissipen la calor lentament, penetrant per les capes del cos de manera efectiva en el lloc de la malaltia, relaxant, desinflamant o calmant. A més, les herbes acomiaden olors, els quals tenen influència directa en l'estat d'ànim.

Per emprar-lo en fred, s'ha de guardar al congelador, dins una bossa tancada, durant 1 hora aprox. El coixí s'aplica directament a la zona afectada.

Emmagatzematge

Es pot guardar a temperatura ambient, evitant espais humits o calorosos. També és possible conservar-lo en la nevera dins d'una bossa, procurant treure tot l'aire i segellar-per evitar la combinació d'olors.

Recomanacions

-El Coixí, ja que conté llavors, no és rentable.
-Es Recomana substituir periòdicament quan es dissipi la seva aroma o perdi les seves propietats.
-No Es recomana escalfar més d'una vegada al dia. Si es vol utilitzar amb més freqüència, disposar de més d'un coixí per anar alternant el seu ús, així evitarem el sobreescalfament del seu contingut.
-El Arròs i el blat han estat utilitzat per facilitar l'adaptació del coixí a les diferents parts del cos i per mantenir tant el fred com la calor, i així aconseguir un efecte més durador.
-Totes Les llavors han estat congelades prèviament per augmentar la seva durabilitat.

Si tens una botiga, herbolari, centre terapèutic, etc, i vols vendre aquests coixins en ella, contacta amb nosaltres i consulta preus especials.