COSMÈTICA NATURAL


En Flors i Detalls CASA NATALIA, valorem molt els productes naturals i elaborats artesanalment, per aquest motiu, us presentem les nostres col·leccions de cosmètica natural, una gamma de productes naturals de fabricació local, i altres més exòtics, portats de Tailàndia i el Marroc.

La cosmètica natural té enormes avantatges per a la salut de la nostra pell, ja que no és agressiva per a aquesta, a part d'enfortir i millorar les funcions dèrmiques, i estimular la capacitat innata de la pell per regenerar-se, a causa dels components naturals que ens aporten les plantes .

No conté aromes sintètics, ni conservants o perfums artificials. S'adapta molt bé al nostre tipus de pell per la major afinitat dels seus components amb la nostra epidermis. No utilitza components químics ni additius artificials. Regenera, té cura i protegeix la pell amb eficàcia. Té un efecte més suau, menys agressiu, que la cosmètica convencional. És molt adequada per a pells sensibles o reaccions al·lèrgiques per hipersensibilitat a algun compost químic.

Cosmètica natural a Badalona

A la nostra col·lecció de cosmètica de Tailàndia, podeu trobar sabons naturals i exòtics (mango, papaia, coco, tomàquet, centella, llet de soja, mel i molts més), així com bàlsam natural de tigre, per a tot tipus de malalties.

En la col·lecció marroquina, us oferim oli pur d'argan i productes de cosmètica com pintallavis, khol, argiles, sabó negre, etc, tot destinat a la cura de la nostra pell al més pur estil marroquí, com encara es fa en els hammanes ( "banys turcs ").

Finalment, en la col·lecció Flor de Maig, de cosmètica nacional, podeu trobar sabons al tall (àloe vera, rosa mosqueta), gels de bany, llet corporal o olis, i colònia natural a granel (coco, vainilla, te verd i lavanda ).

Tots els nostres productes han estat seleccionats per la seva alta qualitat. Consulta tota la informació sobre els seus usos i propietats en la secció corresponent. Proveu !!! T'encantaran !!!

OLI D'ARGAN

L'Oli d'Argan és un producte natural, obtingut de la fruita seca de l'arbre Argania spinosa, disponible únicament en el sud-oest del Marroc, reserva natural i patrimoni forestal mundial de la humanitat.

L'extracció de l'Oli d'Argan s'aconsegueix mitjançant un procés mecànic, sense cap tipus d'utilització de productes químics. El treball, realitzat en cooperatives de dones, és un mètode lent i laboriós (fins a 20 hores per preparar un litre d'oli d'argan, i aproximadament uns 60kg de llavors). Originàriament, les llavors eren obtingudes a partir de la ingesta del fruit per les cabres enfiladisses, i la seva posterior regurgitació. Actualment, a més, es recol·lecta el fruit directament de l'arbre, durant el període estival, en condicions d'extrema aridesa.
Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona      Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona
Les nous que s'obtenen dels fruits madurs, es colpegen amb una pedra i es trenquen, per obtenir les llavors. Les llavors, barrejades amb aigua tèbia, són premsades en una pedra de molí, fins a obtenir una pasta marró, que es deixa assecar al sol. A partir d'aquesta massa, s'extreu l'oli.
L'oli d'argan aporta molts beneficis per a la pell gràcies a les seves propietats antioxidants i hidratants. Aquest oli és ric en vitamina E i antioxidants, pel que ens hidrata i alenteix el procés d'envelliment de la pell.
El nostre Oli d'Argan, així com els productes de cosmètica que us oferim, provenen de la Cooperativa Femenina Mogador Essaouira (https://www.facebook.com/cooperativemogadoressaouira.feminine), guardonada amb nombrosos premis per la qualitat dels seus productes. Des d'aquí agraïm a Hasna, la seva propietària, i a totes les dones que hi treballen, l'amabilitat amb la que sempre ens reben.
       

 UTILITZACIÓ. OLI PUR D'ARGAN

Oli argan. Cosmètica marroquina a Badalona
Corporal
Podem utilitzar-lo abans o després de la dutxa. El més habitual és utilitzar-lo després de la dutxa, amb la pell encara mullada, aplicar l'oli per tot el cos mitjançant un lleuger massatge i posteriorment assecar-se amb lleugers tocs. El resultat és espectacular, ja que la pell queda brillant (no greixosa, ja que s'absorbeix ràpidament ), nodrida, hidratada i molt suau.
També es pot aplicar abans de la dutxa, estenent per tota la pell del cos, deixant-lo actuar durant un temps determinat, i després dutxant-se normalment.
I per a qui prefereixi donar-se un bany, res millor que afergir unes gotes d'oli d' argan a la banyera i gaudir d'un bany relaxant i de la hidratació que ens aporta.
Facial
Dipositar unes gotes d'oli en les puntes dels dits i realitzar suaus moviments circulars, evitant la zona del contorn dels ulls, o també afegir unes gotes a la nostra crema hidratant diària per millorar la hidratació i l'aportació de nutrients.
Capilar
Aplicar unes gotes d'oli d'argan, especialment en el cuir cabellut, les arrels i les puntes. Massatge el cap una bona estona fins que el cabell quedi ben impregnat. Embolica el teu cabell amb una tovallola humida i tèbia, deixa reposar almenys mitja hora, i posteriorment renta el cabell amb el teu xampú habitual. Utilitzant oli d'argan un parell de vegades a la setmana, obtindràs un cabell hidratat, resistent a la caiguda i amb les arrels reforçades.

PROPIETATS DELS NOSTRES PRINCIPALS PRODUCTES

ALOE VERA: Conté com a principi actiu extracte d'àloe vera, amb propietats altament beneficioses gràcies a la seva extraordinària composició rica en retinol, potent regenerador cel · lular, i àcid ascòrbic essencial per a la reparació i sequedat de la pell. A més, aporta vitamina E, potent antioxidant, sals minerals, oligoelements i aminoàcids com L-carnitina, bàsics en la formació de col · lagen i reestructuració de teixit cutani. Ideals per a pells sensibles i irritades gràcies al seu poder revitalitzant i tonificant.
 
ROSA MOSQUETA: Conté com a principi actiu l'oli de mosqueta, que s'obté de les llavors dels fruits de Rosa rubiginosa L., posseeix un alt contingut en àcids grassos poliinsaturats i àcid transretinoic, que activen la producció de col · lagen i elastina, responsables directes de la fermesa i elasticitat de la pell. Ideals per a pells seques i castigades, gràcies a la seva acció regeneradora i emolient.
 
KARITÉ: Conté com a principi actiu la mantega de karité, producte que es caracteritza pel seu alt contingut en insaturats, que li proporcionen una excel · lent compatibilitat cutània. Les seves propietats suavitzants i nutritives fan d'ella un producte eficaç per a pells seques, sensibles o amb arrugues.
 
 
JOJOBA: Conté com a principi actiu l'oli de jojoba. Es caracteritza pel seu alt contingut en ceramides, molt semblants a les que recobreixen la nostra pell, i la protegeixen de la deshidratació, a més de reestructurar el seu equilibri gras. 
Amb Vitamina E i àcid linoleic, prevenen l'envelliment i regeneren la pell, deixant-la suau i amb una brillantor natural.
 
TE VERD: Conté com a principi actiu extracte de te verd, que pot actuar en el metabolisme dels greixos acumulats a la pell i ajudar a eliminar-les, a més conté polifenols, que prevenen l'envelliment cutani prematur. Aquests sabons han estat elaborats amb total absència de greix animal o sintètica, aquests sabons, produeixen abundant i cremosa escuma, i deixen la pell neta i suau. 
A més s'han afegit les propietats de diferents productes naturals que eleven aquest sabó a l'excel · lència.
ARGAN: L'oli d'argan aporta molts beneficis per a la pell gràcies a les seves propietats antioxidants i hidratants. Aquest oli és ric en vitamina E i antioxidants, pel que ens hidrata i alenteix el procés d'envelliment de la pell. 
Tota la informació sobre la nostra cosmètica natural, a la nostra web.