LES PEDRES I ELS SEUS PODERS. PROPIETATS ENERGÈTIQUES DELS MINERALS

QUARS ROSA AMOR
El quars rosa és el mineral més relaxant de tots. Un petit fragment ens proporciona un gran benestar, felicitat física i emocional. Cura l'angoixa, obre el cor a l'amor i l'afecte, ens ajuda a expressar els sentiments amb calma, predisposa a la sensibilitat i enforteix el caràcter.
 
ULL DE TIGRE LLIBERTAT
Neteja l'organisme a tots els nivells, reforça la fe en un mateix i facilita la visió més enllà de les coses. És l'anomenada pedra de la llibertat. Proporciona una gran força interior de la qual emanen ferms decisions. És recomanable per a les persones introvertides i faltes d'estímul.
 
AVENTURINA ESTRÈS
Absorbeix les energies negatives i és indicada per a les persones que pateixen d'estrès, nervis i decaïment per excés de treball o malaltia. Propicia l'equilibri entre ment i cos. Beneficiosa en cas de trastorns urinaris i de pròstata.

QUARS BLAU CREATIVITAT MENTAL, CALMA LES EMOCIONS
Reactiva la capacitat mental esgotada per problemes o esforços continuats. Per a estudiants en èpoques d'exàmens. Afavoreix la paciència, la tolerància i la compressió.
 
ÀGATA ROJA (carneola) DEPRESSIÓ
Adequada per al tractament de la depressió i del decaïment, indicada per a les persones que d'alguna manera necessiten que els infongui activitat, de gran ajuda per superar la timidesa. Eficaç en el tractament de la diabetis i dels trastorns cardíacs.

JASPE ZEBRA RELAXANT I MEMÒRIA
Relaxant, dissipa els moments de mal humor. Comunicació, creativitat, concentració. Per fòbies, pors irracionals i la timidesa. Potencia la memòria.

ÀGATA LILA DEPRESSIÓ I decaïment
Depressió i decaïment. Pau i equilibri espiritual.

OBSIDIANA ANTIESTRÈS
Conté propietats que afavoreixen la meditació. Eficaç en el tractament de les depressions, estats d'ansietat i nerviosos actuant eficaçment contra l'estrès. Indicada també contra els dolors localitzats d'artritis i reuma.
  
TURQUESA howlita SORT I PROTECCIÓ
Per estats d'esgotament i depressió. Protecció, calma interna. Símbol d'amistat. Bona sort.
 
AMATISTA ENERGIA
És el mineral més regenerador d'energia i amb efectes sedants. Se li atribueix el poder d'evitar l'embriaguesa, consolador del dolor i proporciona alleujament en els moments d'angoixa, equilibra el cos davant les alteracions del son. Indicada per al tractament de l'artritis, l'asma i trastorns cardíacs.
 
hematites CIRCULACIÓ
Activa la circulació de la sang i estimula l'absorció d'oxigen. Indicat per al tractament de malalties de la sang i del sistema digestiu. Potència la confiança en un mateix i clarifica els pensaments millorant la capacitat intel·lectual.
 
citrí TRANQUIL·LITAT
Promou la tranquil·litat i l'estabilitat, estimula la regeneració de teixits. Eficaç en el tractament dels trastorns del sistema immunològic i intestinal. Estimula la creativitat, indicat en cas de depressió, manies i fòbies.
 
CRISTALL DE ROCA CURATIU
El cristall de roca és la manifestació més pura del quars. Es reconeix com a netejador i neutralitzador de les energies negatives. Indicat per a la meditació i la curació de totes les malalties, absorveix les energies negatives.
 
QUARS VERD SALUT
Indicat per al tractament d'afeccions del fetge i els intestins. Indicat per a la meditació i la curació de totes les malalties, sent reconegut com a pedra de la salut.

sodalita SEPARACIONS
Indicada per a les persones egocèntriques i vanitoses, ajuda a la comprensió dels problemes aliens i és útil en els conflictes de l'ego. Recomanable en cas de problemes d'assimilació d'aliments i per al tractament de malalties en cas de relacions possessives o separacions doloroses.

ÀGATA VERD DINERS
Atrau la bona sort en assumptes amorosos. De gran poder vibratori, equilibra i afavoreix en els negocis aportant esperança en relacions econòmiques i de diners. Adequada per al tractament de la depressió i del decaïment.

JASPE ROJO AFRODISÍAC
S'utilitza des de l'antiguitat com afrodisíac i estabilitzador amorós, sempre va ser considerada la pedra dels sentiments intensos, la passió i de les grans emocions. Pedra de fortes vibracions energètiques beneficiosa per als que pateixen de timidesa i falta de decisió. Indicat en el cas de malalties hepàtiques.
 
ÒNIX PROTECCIÓ
El ònix ajuda a pensar objectivament, sent indicat per al tractament de l'epilèpsia i la depressió, indicat per a les persones que pateixen malenconia. Estabilitza i protegeix emocionalment, mitigant el terror al desconegut. Afavoreix i potencia la meditació.