PASTISSOS DE BOLQUERS

Si busques pastissos de bolquers originals i divertits, aquesta és la teva pàgina. Els nostres dissenys destaquen per la seva exclusivitat, a preus econòmics i totalment personalitzats, A més, si busques alguna cosa especial, pots contactar amb nosaltres i tractarem d'de dissenyar un model ajustat a les teves necessitats. Sens dubte, els pastissos de bolquers cón el millor regal per als pares!. Però, com va començar tot?

Fa ja diversos anys, van començar a proliferar els pastissos de bolquers. Les primeres en forma de pastís, de diversos pisos, i amb el temps i molta imaginació, van arribar dissenys més originals. 

A Casa Natalia, vam començar amb uns pocs dissenys, però a poc a poc, vam anar donant curs a la nostra imaginació, arribant als més de 20 models diferents de pastissos de bolquers que disposem en l'actualitat, ....., i seguim innovant, perquè ens encanta!

Pastissos de bolquers

Les nostres pastissos de bolquers, estan elaborats amb molt d'afecte, amb material de primera qualitat. Utilitzem sempre bolquers Dodot, en tots els nostres models, sense excepció. Disposem d'un ampli assortiment en peluixos, mantes, i robeta per a nadó, que afegim a cada model, segons el seu disseny.

Els detalls, estan fets amb goma eva i feltre. Tot fet a mà, amb paciència i cura, i moltes hores de dedicació. Quan comencem un model nou, li dediquem diversos dies, de pensar, de provar, de fer plantilles ..., fins que no aconseguim el resultat desitjat. Per això, a cada creació li tenim un afecte especial !!

A més de pastissos de bolquers, alguns temàtics, com el nostre Pastís de bolquers dels Minions o del Barça, fem tot tipus de dissenys divertits i originals, des d'un cotxe de bombers, de policia o una ambulància, fins a instruments musicals, com una guitarra o un piano. Cotxes de bolquers, bressols, i molts animalets com mussols, papallones, cargols o ànecs, completen el nostre ampli catàleg, per adaptar-se a tots els gustos i professions dels pares.

Si el que busques és un pastís de bolquers personalitzat, aquesta és la teva pàgina. I si no trobes el que busques, consulta'ns !. Sempre estem disposades a crear alguna cosa nova!