PASTISSOS DE BOLQUERS

Si busques pastissos de bolquers originals i divertits, aquesta és la teva pàgina. Els nostres dissenys destaquen per la seva exclusivitat, a preus econòmics i totalment personalitzables, A més, si busques alguna cosa especial, pots contactar amb nosaltres i tractarem d'de dissenyar un model ajustat a les teves necessitats. Sens dubte, el millor regal per als pares !. Però, com va començar tot?

Fa ja diversos anys, van començar a proliferar els pastissos de bolquers. Les primeres en forma de pastís, de diversos pisos, i amb el temps i molta imaginació, van arribar dissenys més originals. 

A Casa Natalia, vam començar amb uns pocs dissenys, però a poc a poc, vam anar donant curs a la nostra imaginació, arribant als més de 20 models diferents que disposem en l'actualitat, ....., i seguim innovant, perquè ens encanta!

Pastissos de bolquers

Les nostres pastissos de bolquers, estan elaborades amb molt d'afecte, amb material de primera qualitat. Utilitzem sempre bolquers Dodot Etapes, en tots els nostres models, sense excepció. Disposem d'un ampli assortiment en peluixos, mantes, i robeta per a nadó, que afegim a cada model, segons el seu disseny.

Els detalls, estan fets amb goma eva i feltre. Tot fet per nosaltres, en la nostra botiga, amb paciència i cura, i moltes hores de dedicació. Quan vam començar un model nou, li dediquem diversos dies, de pensar, de provar, de fer plantilles ..., fins que no aconseguim el resultat desitjat. Per això, a cada creació li tenim un afecte especial !!

A més de pastissos de bolquers, alguns temàtics, com la nostra Pastís de bolquers dels Minions o del Barça, fem tot tipus de dissenys divertits i originals, des d'un cotxe de bombers, de policia o un ambulància, fins a instruments musicals, com una guitarra o un piano. Cotxes de bolquers, cunitas, i un sens fi d'animalets com mussols, papallones, caragols o ànecs, completen el nostre ampli catàleg, per a adaptar-se a tots els gustos i professions dels pares.

I si no trobes el que busques, consulta'ns !. Sempre estem disposades a crear alguna cosa nova!