Sobre nosaltres

Flors i Detalls CASA NATALIA va obrir les seves portes el 2003, posant en marxa un projecte de negoci familiar, on cada producte és elaborat artesanalment. La nostra casa, és molt més que una floristeria.

Disposem d'objectes de regal i decoració, bijuteria vintage feta a mà, minerals, regals Gorjuss-Santoro, perfumeria natural, cosmètica marroquina, espelmes, encens, i fins i tot un racó zen i esotèric.


Vam elaborar pastissos de bolquers, coixins terapèutics de llavors i herbes aromàtiques, i disposem d'una àmplia selecció d'articles d'artesania tailandesa, com garlandes de llums de cotó, llums i coixins tailandesos.


A més, realitzem tot tipus de composicions florals, tant en flor natural com en artificial, muntatges especials en festivitats, pastissos de flors, rams originals i divertits, rams de núvia i tot tipus d'arranjaments per a casaments. Plantes d'interior i exterior, jardineria i horticultura.

Si no saps què regalar, sens dubte, aquesta és la teva botiga!.

A la nostra botiga virtual, podràs trobar els nostres productes més destacats. A més, et convidem a consultar la nostra pàgina web www.florsidetallscasanatalia.com per conèixer totes les nostres seccions, tallers i activitats.