Sobre nosaltres

Pastissos de bolquers casa Natalia és una botiga en línia, especialitzada en l'elaboració de pastissos de bolquers, originals i divertits, i coixins terapèutics, però la nostra història es remunta a diversos anys enrere.

Flors i Detalls CASA NATALIA va obrir les seves portes el 2003, posant en marxa un projecte de negoci familiar, on cada producte estava elaborat artesanalment. La nostra casa, va ser molt més que una floristeria.

Disposàvem d'objectes de regal i decoració, bijuteria vintage feta a mà, minerals, regals Gorjuss-Santoro, perfumeria natural, cosmètica marroquina, espelmes, encens, i fins i tot un racó zen i esotèric.

A més, realitzàvem tot tipus de composicions florals, tant en flor natural com en artificial, muntatges especials en festivitats, pastissos de flors, rams originals i divertits, rams de núvia i tot tipus d'arranjaments per a casaments. Plantes d'interior i exterior, jardineria i horticultura.

Ara, i seguint amb el treball artesanal que tant ens agrada, posem a la vostra disposició els nostres dissenys de pastissos de bolquers, oiginals i divertits, coixins terapèutics de llavors i herbes aromàtiques, llums de boles de colors i artesania tailandesa, bijuteria vintage i Gorjuss. Tots els nostres articles estan fets a mà.

A més, disposem d'una secció Outlet, on podràs trobar alguns productes en liquidació, a molt bon preu.

També pots trobar-nos a www.florsidetallscasanatalia.com