Oli pur d'Argan a granel

Nou producte

Oli pur d'Argan a granel

Més detalls

26 Items

8,50 € amb impostos

Més informació

L'Oli d'Argan és un producte natural, obtingut de la fruita seca de l'arbre Argania spinosa, disponible únicament en el sud-oest del Marroc, reserva natural i patrimoni forestal mundial de la humanitat.

L'extracció de l'Oli d'Argán s'aconsegueix mitjançant un procés mecànic, sense cap tipus d'utilització de productes químics. El treball, realitzat en cooperatives de dones, és un mètode lent i laboriós (fins a 20 hores per preparar un litre d'oli d'argan, i aproximadament uns 60kg de llavors). Originàriament, les nous eren obtingudes a partir de la ingesta del fruit per les cabres enfiladisses, i la seva posterior regurgitació. Actualment, a més, es recol·lecta el fruit directament de l'arbre, durant el període estival, en condicions d'extrema aridesa.

Les nous que s'obtenen dels fruits madurs, es colpegen amb una pedra i es trenquen, per obtenir les llavors. Les llavors, barrejades amb aigua tèbia, són premsades en una pedra de molí, fins a obtenir una pasta marró, que es pasta i es deixa assecar al sol. A partir d'aquesta massa, s'extreu l'oli.

L'oli d'argània aporta molts beneficis per a la pell gràcies a les seves propietats antioxidants i hidratants. Aquest oli és ric en vitamina E i antioxidants, per la qual cosa ens hidrata i alenteix el procés d'envelliment de la pell.

Disposem d'oli pur d'argan per a la venda a granel, en envàs de 50 ml o 30 ml (tradicional marroquina). Primera compra amb envàs, i posteriors recàrregues a preu reduït.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Oli pur d'Argan a granel

Oli pur d'Argan a granel

Oli pur d'Argan a granel

10 altres productes de la mateixa categoria:

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: