Khol

Khol

Nou producte

Khol. Cosmètica marroquina. 100% natural.

Més detalls

9 Articles

4,50 € amb impostos

-40%

7,50 € amb impostos

Especificacions

Anchura5
Altura13.5
Fondo2.5
Pes0.100

Més informació

Uns dels productes de bellesa més antics utilitzats tant per homes com per dones. El sulfur d'antimoni és la base del Khol, és un mineral al qual se li afegeix pebre, ossos de dàtils, oli d'oliva .... tot això es col·loca dins d'un tagín nou i es torra fins cremar-ho, després es pica tot fins reduir-lo a pols. Empleat des dels temps d'Egipte, la seva utilització era un dels grans secrets de bellesa utilitzats per faraons i reines, ja que fa il·luminar la mirada i engrandeix els ulls. També el seu ús és una excel·lent protecció contra les fortes refraccions de la llum emeses per les sorres del desert. En portar aquesta composició, efectua una acció de suau col·liri i neteja de la caròtida l'ull. No en va, s'observa la bellesa de la mirada de la dona àrab, la brillantor i el misteri als ulls .......
El Mquhla, recipient especial per al Khol, el més tradicionals són els de fusta, estan treballats artesanalment i pintats a mà posteriorment per a la seva decoració. Aquests recipients van proveïts d'una peça allargada de forma cònica i punta molt fina, que s'impregna de la pols i s'utilitza com un llapis per aplicar als ulls.
Mode d'ús
Posar una part del khol en el recipient de fusta, humitejar l'aplicador i introduir-lo en el recipient, retirar l'excés de kohl l'aplicador i aplicar en horizantal, d'un costat a l'altre de l'ull.

Opinions

Escriviu una valoració

Khol

Khol

Khol. Cosmètica marroquina. 100% natural.

23 altres productes de la mateixa categoria: