Ghassoul

Nou producte

Mascareta facial i capil.lar Ghassoul

Més detalls

8 Articles

1,80 € amb impostos

-40%

3,00 € amb impostos

Especificacions

Pes0.100

Més informació

El Ghassoul (pronunciat "Rhassoul"), és una argila amb un alt poder absorbent, rica en minerals i sense tensioactius, additius químics o metalls pesants, que ens permet un rentat de cos i cabell sense irritacions i sense danyar la capa àcida protectora de la nostra pell. El ghassoul té el seu origen en la paraula àrab "ghassal" (rentar), i està associada a la cura del cos i a les sessions de hammam.

Propietats

➔ Pot absorbir 1,66 vegades el seu pes en aigua; altres argiles només arriben a absorbir 0,4 vegades el seu pes en aigua.
➔ S'usa en tot tipus de cabells com xampú donant brillantor i flexibilitat sense alterar la queratina, particularment en els cabells i pells grasses.
➔ També s'usa per netejar i purificar la pell, procurant un aspecte llis i agradable gràcies al seu poder espumós que afavoreix la penetració de substàncies actives addicionades.
➔ S'aconsella per a tot tipus de pell, especialment per a les pells sensibles.
➔ No provoca al·lèrgies.
➔ Actua com un xampú natural que neteja i desgreixa el cabell i el cuir cabellut, sense afectar fibres queratíniques.
➔ En forma de fang pastós, s'aplica com a cataplasma sobre qualsevol part del cos. Elimina impureses i cèl·lules mortes, deixant la pell suau.
➔ Millora la claredat i textura de la pell.
➔ Reafirma els trets facials.
➔ Neteja sense eliminar el greix protector de la pell.
➔ Deixa el pèl suau i brillant, augmentat el seu volum.
➔ Elimina la caspa i alleuja els problemes de cabell excessivament gras.
➔ Redueix la sequedat i la descamació.
Mode de preparació
-Posar una cullerada sopera de ghassoul en un bol, cobrir amb aigua bullint (o infusió d'herbes); tapar i deixar reposar.
-Després de que reposi 5 minuts, barrejar bé fins desfer els grumolls amb una cullera de fusta o plàstic, mai de metall. Si està molt espessa, afegeix més aigua, i si és massa líquida afegeix més canticad de ghassoul.
-Per persones amb pell seca, se li pot afegir unes gotes d'oli d'argan a la barreja; també pot afegir-se una petita quantitat de suc de llimona per a persones amb taquetes a la pell.
-Agafar un pinzell o espàtula i estendre per tot el rostre evitant el contorn d'ulls.
-Esbandir amb aigua tèbia.
- IMPORTANT: L'argila no ha d'entrar en contacte amb cap element de metall, si no perdria les seves propietats.
Aplicacions
➔ Mascareta facial: s'estén a manera de màscara evitant el contorn d'ulls i es deixa durant uns 15 minuts; a continuació esbandir amb abundant aigua.
➔ Mascareta corporal: aplicar la pasta per tot el cos mitjançant un lleuger massatge. Esbandir amb aigua freda. El ghassoul afina i suavitza la pell del cos.
➔ Mascareta capil·lar: per a cabells trencadissos o amb problemes, aplicar la pasta un cop per setmana sobre el cabell net i humit i deixar reposar 10 minuts. Embolicar el cabell amb una tovallola i deixar reposar 15 minuts més. Finalment esbandir amb abundant aigua. Per estimular el creixement capil·lar, afegir romaní sec i triturat en la seva preparació.

Opinions

Escriviu una valoració

Ghassoul

Ghassoul

Mascareta facial i capil.lar Ghassoul

23 altres productes de la mateixa categoria: